foto

Toni Ucci

  • nar. 13.1.1922
    Roma, Lazio, Itálie
  • zem. 17.2.2014 (92 let)
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ponte Milvio
1996 Favola (TV film)
1992 Hladové krky
Lia, rispondi
1990 Diceria dell'untore
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Fiori di zucca
Ragazza del metrò, La
1988 Una casa a Roma (TV film)
1984 Melodramma (TV film)
1982 Attila flagello di Dio
I camionisti
Per favore, occupati di Amelia
Pierino colpisce ancora
Più bello di così si muore
Porca vacca
Sbirulino
1981 Pomoc, moje žena jde znova do školy
1978 Jak ztratit ženu a získat přítelkyni
1977 Il ginecologo della mutua
1976 Italia a mano armata
Le impiegate stradali
San Pasquale Baylonne protettore delle donne
Squadra antifurto
Squadra antiscippo
1975 Amore mio spogliati... che poi ti spiego!
Attenti... arrivano le collegiali!
Il messia
Milano: il clan dei Calabresi
1974 4 marmittoni alle grandi manovre
Sculacciata, La
Sex v hlavě
1973 Racconti di Viterbury - Le più allegre storie del '300, I
Rugantino
1972 Bez rodiny
Boccaccio
Il Santo Patrono
Jus primae noctis
La Calandria
1970 Ragazza del prete, La
Šantanová Nini
1969 Indovina chi viene a merenda?
1968 I ragazzi di Bandiera Gialla
Vacanze sulla Costa Smeralda
1967 Assalto al centro nucleare, L'
1966 Mano di velluto
Viaggio di nozze all'italiana
1965 Latinský milovník
Spiaggia libera
1964 Amore facile
Cadavere per signora
1963 Totò a Kleopatra
1962 Appuntamento in Riviera
Dva plukovníci
1961 Appuntamento a Ischia
Ferragosto in bikini
Pesci d'oro e bikini d'argento
Psycosissimo
Vrah
1960 Le olimpiadi dei mariti
Noc plná překvapení
Noi duri
Znovu v nesnázích
1959 L'amico del giaguaro
La cento chilometri
Raccomandato di ferro, Il
Směnka
Terrore dell'Oklahoma, Il
Zatracený malér
1957 Canzone del destino, La
La ragazza del palio
1956 Peccato di castità
1955 Zamilovaní
1949 L'imperatore di Capri
1947 Cuore

TV seriály

1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
Španělské náměstí (TV seriál)
1989 Io Jane, tu Tarzan (TV seriál)
1986 Quando arriva il giudice (TV seriál)
1975 Ritratto di donna velata (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1968 La famiglia Benvenuti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky