foto

Frank Streffing

  • nar. 1976

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mk3P (studentský film)
2015 Es kommt noch besser (TV film)
Zurich
2010 Povinně nezadaný

TV seriály

2014 Stell Dir vor ...! (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
10:00 Uhr (S02E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Místo činu: Berlín (TV seriál)
Rosen fallen vom Himmel (E06)
2009 4 Singles (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Das Büro (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace