foto

Mary Carver

  • nar. 3.5.1924
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 18.10.2013 (89 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Safe
Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1994 Rodinné album (TV film)
1990 Arachnofobie
1987 Bestseller
1984 Protokol
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
1979 Stone (TV film)
1978 Lazarus Syndrome, The (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1972 Glass Houses
1970 Dream No Evil
1960 Pay or Die
1959 The Wild and the Innocent
1958 Kathy O'
1956 Emergency Hospital
Silnější než život
1953 Odtud až na věčnost
1951 Goodbye, My Fancy

TV seriály

2002 The Court (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Privilege (S01E13)
Pohotovost (TV seriál)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Nova (S01E05)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Incredible World of Horace Ford (S04E15)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
1958 Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Whirlybirds (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace