foto

Victoria Rowell

  • nar. 10.5.1959 (59 let)
    Portland, Maine, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Water in a Broken Glass
2016 Merry Christmas, Baby (TV film)
2015 A Baby for Christmas (TV film)
2014 Marry Us for Christmas (TV film)
The Fright Night Files (TV film)
2013 I Love You
Marry Me for Christmas (TV film)
2008 Of Boys and Men
2007 Polly and Marie (TV film)
2006 Země zatracených
2005 Perfektní láska
2004 Motiv
2003 Black Listed
2002 Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
Without Warning (TV film)
2001 Ztracené ideály (TV film)
1999 Fraternity Boys
Wake In Providence, A
1998 Dr. Hugo
Secrets
1997 Evina zátoka
1996 Barb Wire
1995 One Red Rose
1994 Blbý a blbější
Secret Sins of the Father (TV film)
1993 Full Eclipse (TV film)
1992 Dokonalý džentlmen
1987 Leonard Part 6

TV seriály

2017 The Rich & the Ruthless (TV seriál)
2015 Mann and Wife (TV seriál)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverzní komika (S15E15)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Hatred (S14E12)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2005 Noah's Arc (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2015 A Ballerina's Tale
2004 Making of 'Motives', The
Soapography (TV seriál)
1999 Celebrity Profile (TV seriál)

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Rich & the Ruthless (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Rich & the Ruthless (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace