foto

Yi-kyeong Lee

  • nar. 8.1.1989 (31 let)
    Čchungdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hiteumaen
2019 Byutipul boiseu
2018 Penshyeon : wiheomhan mannam
2017 Agiwana
Tajná mise v Soulu
2016 Goemooldeul
Keoteunkol
2014 Ildaeil
Piráti
Yaganbihaeng
2012 Baekya

TV seriály

2019 Geombeobnamnyeo sijeun 2 (TV seriál)
Hotel delluna (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2018 Bulgeundal pureunhae (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (20)
Geombeobnamnyeo (TV seriál)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
Rubirubileob (TV seriál)
2016 Manyeobogam (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Choinsidae (TV seriál)
Yoomieui bang (TV seriál)
2014 Hanyeodeul (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Wundonghwareul sineun sinbu (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Kalgwa kkot (TV seriál)
Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
2011 Neon naege banehsseo (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
2018 밤도깨비 (TV pořad)
이불 밖은 위험해 (TV pořad)
2016 힙합의 민족 (TV pořad)
힙합의 민족 시즌 2 (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky