foto

Haluk Piyes

  • nar. 30.3.1975 (45 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti
2017 Geçmişteki Sır
2016 Ateş
2015 Bizim Hikaye
Ein Fisch namens Liebe (TV film)
2013 Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
2009 Kanimdaki Barut
2007 Mülteci
Pars: Kiraz operasyonu
Porno!Melo!Drama!
2006 The Stoning
2004 En garde
2003 Die Klasse von '99
2002 Brief des Kosmonauten, Der
2001 Nyári vakáció
2000 Kanak Attack
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
1997 Der Schrei der Liebe (TV film)

TV seriály

2016 Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2013 Firuze (TV seriál)
Galip Derviş (TV seriál)
Deprem (S01E04)
2012 Muck (TV seriál)
2010 Umut Yolcuları (TV seriál)
2009 Aynadaki Düşman (TV seriál)
2007 Pusat (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
V moci únosců (S11E06)
2006 Sahte Prenses (TV seriál)
2005 Eylül (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ateş
2009 Kanimdaki Barut

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ateş
2009 Kanimdaki Barut

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ateş
2009 Kanimdaki Barut

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky