foto

Alba August

  • nar. 6.6.1993 (26 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dokonalý pacient
2018 Scény z noci
Zrodila se Astrid
2016 Vážná hra
2015 Dryads - Girls Don't Cry
2014 Vi måste prata
2013 Förtroligheten
IRL
2001 Píseň pro Martina

TV seriály

2019 Déšť (TV seriál)
Vyhýbej se kontaktu (S02E01)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Mít přátele nablízku (S01E06)
další epizody (8)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 1 (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky