foto

Alba August

  • nar. 6.6.1993 (27 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 ORCA
2019 Dokonalý pacient
2018 Scény z noci
Zrodila se Astrid
2016 Vážná hra
2015 Dryads - Girls Don't Cry
2014 Vi måste prata
2013 Förtroligheten
IRL: Ve skutečném životě
2001 Píseň pro Martina

TV seriály

2020 Déšť (TV seriál)
I tohle nakonec přejde (S03E06)
Milovat sebe sama (S03E05)
Změnit svět podle svého (S03E04)
další epizody (6)
2019 Déšť (TV seriál)
Přežije ten nejlepší (S02E06)
Vzpamatuj se (S02E05)
Zachraň se (S02E04)
další epizody (6)
2018 Déšť (TV seriál)
Věřit instinktům (S01E08)
Nemluvit s cizími (S01E07)
Mít přátele nablízku (S01E06)
další epizody (8)
2017 Rukojmí ve tmě (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 1 (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky