foto

Neal H. Moritz

  • nar. 6.6.1959 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 MIB 23
2018 Goosebumps 2
2017 Rychle a zběsile 8
S.W.A.T.: Under Siege
2016 Pasažéři
2015 Husí kůže
2014 Pařba v Mexiku
22 Jump Street
2013 Jack a obři
Pomsta mrtvého muže
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
Rychle a zběsile 6
2012 Total Recall
21 Jump street
2011 Rychle a zběsile 5
Světová invaze
S.W.A.T.: Pod palbou
V cizí kůži
Zelený sršeň
2010 Exmanželka za odměnu
2009 Rychlí a zběsilí
2008 Jak ukrást nevěstu
Maturitní ples
Úhel pohledu
2007 Božský Evan
Já, legenda
2006 Gang v útoku
Klik - život na dálkové ovládání
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
Tajemství loňského léta 3
2005 Cesta ke zlu
Stealth: Přísně tajná mise
xXx: Nová dimenze
2004 Lebky 3
Torque: Ohnivá kola
Velmi nebezpečné známosti 3
2003 Presumpce viny
Rychle a zběsile 2
Static
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious
2002 Holka na roztrhání
Ulejváci
xXx
2001 Bulšit
Class Warfare (TV film)
Duše mrtvých
Pekelná ženská
Rychle a zběsile
Skleněný dům
2000 Lebky
Temná legenda 2
Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Blázniví únosci
Modrý blesk
Velmi nebezpečné známosti
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
Temná legenda
1997 Sopka
Tajemství loňského léta
1994 Rockmánie
Slepá spravedlnost (TV film)
1992 Respekt

TV seriály

2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Konec zabíjení (S04E22)
další epizody (8)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
další epizody (21)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (17)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
další epizody (22)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (13)

Hudební videoklipy

2003 Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rychle a zběsile 2
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Rychle a zběsile

Dokumentární

2003 XXX: A Filmmakers Diary
1999 Celebrity Profile (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace