foto

Mariana Kozáková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Noc s agamou (studentský film)
2016 Domov je tam, kde jsou hroby (studentský film)
Rytířský lexikon (studentský film)
2015 Krisztina (studentský film)

Dokumentární

2018 Central Bus Station
Sóla pro poslance a senátory
2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
Al-Araqeeb (studentský film)
2016 Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Z dílny do nemocnice (E10)
Vzteklá bohyně (E09)
Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2015 Techsquat (studentský film)

TV pořady

2016 Úklidové komando (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Nedělní oběd (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky