foto

Kim Collins

  • nar. 19.1.1959 (60 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Violent Separation
2018 Boone
2016 Strange Weather
Vincent-N-Roxxy
2015 Divoká dvojka
Love Me True
Parallels
2014 Forget Me Not
2013 Duch žraloka (TV film)
Heebie Jeebies (TV film)
2012 Nespoutaný Django
Trailer Park Jesus
Zombie Hamlet
2011 Garde na výletě
2010 Svět podle Mallory
The Jack of Spades
2009 12 kol
1996 Invader
Smrtící síť (TV film)

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Damsels (S02E03)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Salem (TV seriál)
Survivors (S01E04)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Údy (S03E02)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Round Two (S02E02)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Víte, co to znamená? (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace