foto

Jim Gleason

  • nar. 30.5.1964 (56 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 It's Time
Mona Lisa and the Blood Moon
Roe v. Wade
2019 Bayou Tales
Five Feet Apart
Palau the Movie
2018 Benji
The Domestics
2016 Indiscretion
The Hollow
2015 A Sort of Homecoming
Fantastická čtyřka
Trumbo
Vítězství je naše
2014 Co s láskou
Get On Up - Příběh Jamese Browna
God's Not Dead
Na vítězné vlně
2013 Komorník
2012 Qwerty
2011 Qwerty
2010 What Would Jesus Do?
2008 Zprávy TV Onion
2003 Carolina
2002 Gray in Between, The
1998 Dangerous Proposition
1997 Apoštol
Bayou Ghost
1993 A potom přijde oheň (TV film)
1992 Storyville
1991 Podveden (TV film)

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
The All-American (E06)
The Purge (TV seriál)
Blindspots (S02E03)
Dynastie (TV seriál)
Mother? I'm at La Mirage (S03E05)
2018 The First (TV seriál)
The Choice (E07)
Ozark (TV seriál)
Zlaté pobřeží (S02E10)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 3 (E03)
Underground (TV seriál)
War Chest (S01E02)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Giant (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Náhradníci (S03E03)
2012 Nashville (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Bachelor Party (S01E09)
Glee (TV seriál)
Políbila jsem dívku (S03E07)
Velká láska (TV seriál)
Zima (S05E01)
Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
2010 Dark Blue (TV seriál)
High Rollers (S02E04)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Upíří víkend (S02E06)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Night Moves (S01E07)
We're Alive (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Rozbouřené vody I (S03E16)
Ztráty a nálezy (S03E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Spřízněné duše (S04E12)
2008 Mentalista (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Crime and Punishment (S02E08)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Sea (E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Projekt Brutus (S03E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S02E02)
Head Cases (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bowtie (S05E02)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dobrovolníci (S01E16)
Západní křídlo (TV seriál)
Talking Points (S05E19)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Dopis pro Abby (S10E03)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky