foto

Hilary Bevan Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 That Day We Sang (TV film)
2013 Smrt si říká malárie (TV film)
2012 Restless (TV film)
2009 Piráti na vlnách
2008 Děti
2007 Instinct (TV film)
The Stronger
2006 All in the Game (TV film)
2004 May 33rd (TV film)
1999 Butterfly Collectors (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
The Ebb-Tide (TV film)
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)

TV seriály

2013 The Escape Artist (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
2003 State of Play (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1993 Frank Stubbs (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)

Dokumentární

2014 That Musical We Made (TV film)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace