foto

Viera Marinová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 I’m So Tired of Being Alone (studentský film)
Malá (studentský film)
2015 Odjezd (studentský film)
2014 Už mám zase chuť na chlebíčky (studentský film)

Dokumentární

2019 Hnůj vezdejší (studentský film)
2018 Spolu sami (studentský film)
2015 Pohledy na Věru Bechyňovou (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Malá (studentský film)

Dokumentární

2018 Spolu sami (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky