foto

Senol Sönmez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Öldür Beni Sevgilim
2018 Ağlak Arif (TV film)
2017 Mutluluk Zamani
2015 Hayat Öpücüğü
2010 Rina

TV seriály

2019 Aşk Ağlatır (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (8)
Leke (TV seriál)
İnanır Mıydın (S01E09)
Anlatmam Gerek (S01E08)
Aşktan Öte (S01E07)
Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (9)
2017 Son Destan (TV seriál)
2015 Bedel (TV seriál)
Kiralık Aşk (TV seriál)
Tutar mı Tutar (TV seriál)
2014 Urfalıyam Ezelden (TV seriál)
2013 Osmanlı Tokadı (TV seriál)
2012 Huzur Sokağı (TV seriál)
Köstebekgiller (TV seriál)
2010 Gönül Ferman Dinlemiyor (TV seriál)
Kirli Beyaz (TV seriál)
2009 Teyzanne (TV seriál)
2008 Dedektif Biraderler (TV seriál)
2007 Gönül Salıncağı (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Rina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky