foto

Lowell Gilmore

  • nar. 20.12.1906
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 31.1.1960 (53 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 Jeanne Eagels
1956 Komančové
1955 Krvavá cesta
Ma and Pa Kettle at Waikiki
Pronásledování na moři
1954 Day of Triumph
Saskatchewan
1953 Francis Covers the Big Town
Single-Handed
1952 Androcles and the Lion
Hong Kong
Osamělá hvězda
Plymouth Adventure
1951 Darling, How Could You!
Roadblock
The Highwayman
1950 Doly krále Šalamouna
Fortunes of Captain Blood
Rogues of Sherwood Forest
Tripolis
1949 Sword in the Desert
The Secret Garden
1948 Dream Girl
Kdo kráčí po křivolakých cestách
The Black Arrow
The Prince Of Thieves
1947 Calcutta
The Arnelo Affair
1946 Step by Step
Strange Conquest
1945 Johnny Angel
The Picture of Dorian Gray
1944 Dny slávy

TV seriály

1957 The Californians (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Topper (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace