foto

Senta Auth

  • nar. 9.8.1974 (44 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Der Komödienstadel - A Mordsgschicht (divadelní záznam)
2011 Das dunkle Nest (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
2005 Sladká Rita (TV film)

TV seriály

2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace