foto

Natascha Hockwin

  • nar. 9.5.1982 (37 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
2011 Wer rettet Dina Foxx? (TV film)
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
2005 Knospen wollen explodieren (studentský film)
2004 Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
2003 Echte Männer? (TV film)
Když přijdou Vánoce (TV film)
Königskinder (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2001 Schwarz a McMurphy (TV film)
1998 Die Friseuse und der Millionär (TV film)

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace