foto

Haydar Zorlu

  • nar. 4.5.1967 (52 let)
    Karlıova, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 8 Seconds
2010 Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2007 No Bikini
2006 Šest týdnů strachu (TV film)
2003 September
2002 Die Westentaschenvenus (TV film)
2000 Starkes Team - Tödliche Rache, Ein (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
Reise in die Nacht (TV film)
1997 Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1992 Místo činu - Falešná láska (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené děti (S22E14)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Esir Kalpler (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2004 Verschollen (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Sterne des Südens (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Leben und Sterben in Castrop-Rauxel
1992 Türkei – Land, Leute und Sprache (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace