foto

Uli Pleßmann

  • nar. 15.5.1952 (68 let)
    Goslar, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jak Honza ke štěstí přišel (TV film)
2009 Pete the Heat
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
1995 Prasátko Rudi

TV seriály

2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
2004 Verschollen (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Das Duo (TV seriál)
Stiller Tod (E04)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Havanna Dream (E19)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zielfahnder (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die Killer (E10)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 6 Jahre, 7 Monate und 16 Tage - Die Morde des NSU - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky