foto

Christian Wewerka

  • nar. 30.7.1961 (58 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hard Way: Akční muzikál
2016 Makej, kovboji!
2015 Cord
Meier Müller Schmidt
Vanity
Viertelmonat
2014 Melusine (studentský film)
2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2012 Russendisko
2011 Ein Mörderisches Geschäft
2010 Bambule (studentský film)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace