foto

Olivia Silhavy

  • nar. 25.7.1957 (62 let)
    Vídeň, Niederösterreich, Rakousko

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2017 Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Die Stille danach (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
2008 Šípy lásky (TV film)
2007 Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
Láska má křídla (TV film)
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Tunel smrti (TV film)

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky