foto

Katrin Brockmann

  • nar. 1972
    Neubrandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zbouchnutá (TV film)
2005 Čas přání (TV film)
2002 Weg!
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace