foto

Bill Mechanic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Made in Hollywood
2004 Kanál Z: Velkolepá posedlost (TV film)
2003 The Blockbuster Imperative (TV film)
2001 Cleopatra: The Film That Changed Hollywood (TV film)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace