foto

Bruce Cohen

  • nar. Falls Church, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Rebel in the Rye
Young Americans
2016 Bleed for This
2012 Terapie láskou
8 (divadelní záznam)
2008 Milk
2007 Devítky
2004 Zloději paměti
2003 Kašlu na lásku
Velká ryba
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1999 Americká krása
1997 Hon na myš
1996 Lekce (TV film)
1995 Tři muži v negližé
1994 Flintstoneovi
1993 Přežít
1991 Hook

TV seriály

2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Traveler (TV seriál)

Dokumentární

2008 A Timeless Call
1993 Alive: 20 Years Later

TV pořady

2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Filet of 4
1999 Americká krása

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace