foto

Diego Rougier

  • nar. 21.3.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Se Busca Novio... Para Mi Mujer
2015 Alma
2011 Sůl
2007 Demasiado joven

TV seriály

2010 Adios al septimo de linea (TV seriál)
2004 Tiempo final (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Se Busca Novio... Para Mi Mujer
2015 Alma
2011 Sůl
2007 Demasiado joven

TV seriály

2004 Tiempo final (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alma
2011 Sůl

TV seriály

2003 Costumbres argentinas (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Alma
2007 Demasiado joven

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Demasiado joven

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky