foto

Olga Sutulova

  • nar. 4.5.1980 (39 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kostik
2015 Klad
2014 Dialogi
Skoryj 'Moskva-Rossija'
2012 O Theos agapaei to haviari
Prazdnik vzaperti
S novym godom, mamy!
2010 Pro ljuboff
2008 Isčeznovenije (TV film)
Nirvana
2007 Leningrad
2003 Pud zolota (TV film)
2002 Atlantida
Kino pro kino
2001 Podari mně lunnyj svět
The Arena
1998 Kontrakt so smerťju

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
Soděržanki (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
2015 Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Ljubov govorit (TV seriál)
Syn (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Za vsemi zajcami (S01E02)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Něotložka (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace