foto

Dagmar Wittmers

  • nar. 15.11.1952 (68 let)
    Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Geschichte im Ersten: Kaiser a. D. - Wilhelm II. im Exil (TV film)
2015 Mal Gossenpflanze und mal Lady Die Schauspielerin Angelica Domröse (TV film)
2010 Da musste jetzt durch, Jünta! Der Schauspieler Günter Lamprecht (TV film)
2008 Vom Büroboten zum Brecht-Schauspieler (TV film)
2000 Glut unter der Asche Die Botschaften des Hiob - Ratlos im Leid (TV film)
Liebe, Leid und Leidenschaft Ida Ehre und ihr Theater (TV film)
1999 Theo Lingen: Komiker wurde ich nur aus Versehen (TV film)
1997 Reformator wider Willen Philipp Melanchthon (TV film)
1995 Die Weihnachtsmaus (TV film)
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Sonnenwende (TV film)
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)

TV seriály

1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Im Regen tanzen (E137)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
Zerschlagene Liebe (E120)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Alles auf einmal (E89)
1981 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das zweite Gesicht (E76)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die Charité - Medizin unterm Hakenkreuz (TV film)
Die Weltwunder des Nordens (TV film)
2017 Die Charité - Geschichten von Leben und Tod (TV film)
2010 Wahnsinn, plötzlich ist die Mauer weg (TV film)
2009 Alte Pracht und neuer Glanz (TV film)
Ost-Legenden (TV seriál)
Vom Glück, Weltbürger zu sein (TV film)
2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
Geschichten aus dem Prenzl'Berg (TV film)
2007 Adlon verpflichtet - Geschichte und Geschichten eines Hotels (TV film)
Auf der Spur meiner Ahnen (TV film)
Wie Orpheus sein Der Liedermacher Reinhard Frédérik Mey (TV film)
2006 Berliner Inselgeheimnisse (TV film)
Die aufregendste Zeit meines Lebens (TV film)
Ost-Berlin (TV film)
2005 Mit meinen Filmen bau ich ein Haus (TV film)
2004 Ein Dach über dem Kopf: Sehnsucht nach der alten Stadt (TV film)
2003 Deutsche Dynastien (TV seriál)
Mit Panzern und Pflastersteinen Der 1. Mai im geteilten Berlin (TV film)
2001 Das Jahrhundert des Kabaretts (TV seriál)
Deutsche Lebensläufe (TV seriál)
1997 Legenden (TV seriál)
1990 Lebenslinien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky