foto

Time Winters

  • nar. 3.2.1956 (62 let)
    Lebanon, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nosferatu
2017 Time Is a Place
2015 Kill Me, Deadly
Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie
2012 Sweet Talk
2011 American Seagull
Mudman, The
2010 Darkening Sky
The Runaways
2009 2084
Dark House
Na křídlech lásky (TV film)
Poslední dny války
Tam, kde je láska (TV film)
2004 True Vinyl
2000 Pitstop
1999 Delivered
1998 Ivory Tower
1997 Útok na ponorku
1996 Galgameth
Zhubni!
Zločin století (TV film)
1995 Dillinger and Capone
Josh Kirby: Bojovník s časem: Planeta s dinosaury
Josh Kirby: Bojovník s časem: Člověk jako domácí mazlíček
Malá princezna
Vražda prvního stupně
White Dwarf (TV film)
1994 Pension hrůzy (TV film)
1993 Skinner
1992 Jedovatý břečťan
Narušitelé (TV film)
Rosemary (TV film)
Slídilové
Timescape (TV film)
1991 Bezbranná
Chraň si svůj život
Doktor Hollywood
Příběh z Los Angeles
1990 Gremlins 2
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)

TV seriály

2018 Redway Manor (TV seriál)
2014 About a Boy (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Under the Big Top (S05E04)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mučitel (S06E22)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Velká láska (TV seriál)
Pouť (S03E06)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co za peklo? (S01E12)
2005 Carnivale (TV seriál)
Cheyenne (S02E10)
Periferie Damašku (S02E08)
Alamogordo (S02E02)
další epizody (4)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Paige z minulosti (S04E10)
Pohotovost (TV seriál)
Křižovatky osudu (S08E14)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé super-ego (S01E07)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šílenství (S05E04)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (S06E06)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Grey 17 Is Missing (S03E19)
War Without End: Part One (S03E16)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
In the House (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zraněný (S04E12)
MacGyver (TV seriál)
Dobrý rytíř MacGyver - 2. část (S07E08)
Dobrý rytíř MacGyver - 1. část (S07E07)
Poctivec Abe (S07E01)
1990 Snílek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace