foto

Mark Gordon

  • nar. 10.10.1956 (61 let)
    Newport News, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Chronicles of Narnia: The Silver Chair
2019 All the Old Knives
Cowboy Ninja Viking
2018 Louskáček a čtyři říše
Source Code 2
2017 Sand Castle
Velká hra
Vražda v Orient expresu
2016 Týpci a zbraně
2015 Agatha (TV film)
Steve Jobs
2013 Gothica (TV film)
The To Do List
2012 Americana (TV film)
Dark Horse (TV film)
2011 Identity (TV film)
Policejní divize Rampart
The Details
Zdrojový kód
2010 It Takes a Village (TV film)
2009 12 kol
2012
Empire State (TV film)
House Rules (TV film)
The Messenger
2008 Heart of a Dragon
Řeč nepřítele
2007 Grey's Anatomy: Every Moment Counts (TV film)
Z vězení do éteru
2006 Barevný závoj
Skandál
2005 Casanova
Matador
Návrat
Prime
Rukojmí
Warm Springs (TV film)
Zábavný společník
2004 Den poté
Zákon přitažlivosti
2003 Liga výjimečných
Stopy (TV film)
V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2002 Self Storage
2000 Patriot
Život hvězdy
1999 Virus
Zuřivost
1998 Jednoduchý plán
Papoušek Paulie
Povodeň
Zachraňte vojína Ryana
Černý pes
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Relic
Rozparovač (TV film)
Šakal
1996 Operace: Zlomený šíp
1995 Výbušná lovestory
1994 Nebezpečná rychlost
Nesmrtelný (TV film)
Porota
1993 Swing Kids
1992 Rudé stopy
1991 Lightning Field (TV film)
Love Kills (TV film)
1990 Životní šance
1989 Brothers in Arms
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Miasma (S13E14)
Cure (S13E13)
Bad Moon on the Rise (S13E12)
další epizody (5)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
False Flag (S13E09)
Neon Terror (S13E08)
Dust and Bones (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Quantico (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (23)
2014 Benched (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Family Tools (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (24)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (25)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (23)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
Co se děje doma (S06E10)
Do lesů (S06E09)
další epizody (23)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (24)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mistrovské dílo (S04E08)
Vzpomínka (S04E07)
Instinkty (S04E06)
další epizody (17)
2007 Army Wives (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (20)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek (S01E06)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Území nikoho (S01E04)
další epizody (6)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Jednoduchý pohled (S01E04)
další epizody (5)
2004 LAX (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1980 Good Time Harry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace