foto

Kwaku Ankomah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bestie bez vlasti
The Cursed Ones
2006 Loď stínů
2005 Batman začíná

TV seriály

2002 Ultimate Force (TV seriál)

Dokumentární

2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace