foto

Sven Riemann

  • nar. 18.4.1967 (52 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komm, schöner Tod (TV film)
2009 Meine schöne Nachbarin
2006 Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Ein Kuckuckskind der Liebe (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2001 Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
2000 Heimatgeschichten - Plötzlich und unerwartet (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Falsche Freunde (TV film)

TV seriály

2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage der Autorität (S15E15)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgetaucht (S05E12)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwesternliebe (S01E21)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Die Seherin (E14)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S02E05)
Nouzové přistání (S02E04)
Chladnokrevně (S02E03)
další epizody (5)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky