foto

Eun-hye Park

  • nar. 21.2.1978 (41 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gangcheolbi
2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2008 Noc a den
2006 Eoneunnal kabjagi cheotbeonjjae iyagi - Iwol isibguil
Haebaragi
2004 Kidari ajeossi

TV seriály

2017 Dalkomhan wonsu (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2013 Doo yeojaui bang (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
2010 Boonhong lipseutik (TV seriál)
2008 Miseuteori hyeongsa (TV seriál)
2007 Nabbeun yeoja chakhan yeoja (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
2005 Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
2004 Jakeun ahssideul (TV seriál)
섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2001 Maeil geudaewa (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1995 LA Arirang (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace