foto

Silvia Medina

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Zahltag (TV film)
2012 Das Missen Massaker
2007 Escuchando a Gabriel
2006 Rojo intenso

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 La pecera de Eva (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky