foto

Antje Widdra

  • nar. 23.2.1975 (46 let)
    Bad Saarow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das Joshua-Profil (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Naruby
Tatort - Machtlos (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
Seniorenland
2010 Cíl: svoboda (TV film)
Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
2009 Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Die Dinge zwischen uns
Selbstgespräche
2007 Věž v plamenech (TV film)
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Verrückt nach Markus Werner

TV seriály

2020 Sekretářky (TV seriál)
Die letzte Prüfung (S02E10)
Das Wochenende (S02E08)
Toast für die Welt (S02E06)
další epizody (8)
2019 Die Läusemutter (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Aus der Kurve (S16E24)
2018 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Liebesverrat (S07E05)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
Vorsicht Vergangenheit (S10E21)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Geheimnisse (S01E08)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Die Anleitung (S03E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ohne Netz und doppelten Boden (S18E17)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Laubenpieper (S02E04)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Vatertag (S09E21)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schattenreich (S11E01)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Britta (S01E09)
Corinna (S01E08)
Leon (S01E07)
další epizody (8)
Policie Hamburk (TV seriál)
Trennung in Freundschaft (S03E15)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kraft der Gefühle (S11E32)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Když ženy jedí ústřice (S01E542)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky