foto

Michael Jonsson

  • nar. 6.12.1974 (44 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kruh
2014 Annabell v zemi divů
2010 Další čtyři roky
I väntan på examinering
2009 Imaginárium Dr. Parnasse

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Loud Love (S03E09)
Hunted Down (S03E07)
Like Suicide (S03E06)
další epizody (4)
Arrow (TV seriál)
Due Process (S07E06)
Crossing Lines (S07E03)
The Longbow Hunters (S07E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Good Intentions (S13E14)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 2 (E02)
The 100 (TV seriál)
We Will Rise (S04E06)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Corkscrewed (E12)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Sorry for Your Loss (E06)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
The Tao of Gus (S06E08)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The End (S05E04)
Smallville (TV seriál)
Ozvěna (S09E04)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Bruslařské závody (S03E07)
Možná až do krve (S03E06)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Sounds Like (S02E04)
2005 4400 (TV seriál)
Znovuzrození (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Avalon, část první (S09E01)
2004 Smallville (TV seriál)
Návrat (S04E02)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Evoluce 1 (S07E11)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
V dvojím ohrožení (S04E21)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
V hadím hnízdě (S02E01)

Dokumentární

2016 DC's Legends of Tomorrow: Their Time Is Now

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace