foto

David Mjönes

  • nar. 4.9.1967 (51 let)
    Bromma, Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 August (TV film)

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Sjukdomen (E02)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace