foto

Vladimir Jankovskij

  • nar. 17.6.1960 (60 let)
    Minsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ljubov i němnožko plombira (TV film)
2008 V ijuně 41-go

TV seriály

2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ljubov i němnožko plombira (TV film)
Marusja (TV film)
2016 Večnoje svidanije (TV film)
Vselenskij zagovor
2007 Iděalnaja žena (TV film)

TV seriály

2019 Někrasivaja podružka (TV seriál)
2018 Ispravlennomu veriť (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
2012 Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Sjomin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky