foto

Natalja Marfina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Treťja popytka (TV film)
Čužije děti (TV film)
2010 Silnaja slabaja ženščina (TV film)
2008 Zoluška.ru

TV seriály

2019 Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Marusja (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Něraskrytyj talant (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky