foto

Anatolij Lobockij

  • nar. 14.1.1959 (61 let)
    Tambov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2015 Ně para
2014 Čempiony
2013 Berega ljubvi (TV film)
2012 Molodožjony (TV film)
2011 Tolko ty (TV film)
2009 Pop
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
2007 Kanikuly ljubvi (TV film)
Psichopatka (TV film)
Tretij lišnij
Zdravstvujtě, Vam!
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
2000 Tichije omuty
Zavist bogov
1982 Svidanije s molodosťju

TV seriály

2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Ispravlennomu veriť (TV seriál)
2017 Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Diletant (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Podsadnaja utka (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
2015 Barista (TV seriál)
Doč za otca (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Rozygryš (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (6)
Verju ně verju (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Revansh (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Tango s angelom (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Zolotoj medalon (S05E07)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Naslednicy (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky