foto

Dmitrij Lalenkov

  • nar. 4.5.1966 (53 let)
    Stakhanov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ja s toboju
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Bědnaja Liz (TV film)
Sosedi po razvodu (TV film)
2008 Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač
2007 Psichopatka (TV film)
2005 12 stuljev
Bratstvo (TV film)

TV seriály

2017 Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 8 (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara 6 (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace