foto

Anželika Volskaja

  • nar. 22.2.1970 (49 let)
    Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Doroga bez konca
2013 Vals-Boston (TV film)
2008 Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač

TV seriály

2018 Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
2017 Grozďja vinograda (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Sezon ljubvi (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky