foto

Nina Antonova

  • nar. 2.12.1935 (84 let)
    Bakaly, Baškirská ASS, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Leanderova poslední cesta
V poslednij raz proščajus (TV film)
2014 Poddubnyj
2013 Poljarnyj rejs
Sosedi po razvodu (TV film)
2012 Mečty iz plastilina (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
Děd (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2009 Žizň na dvoich
2008 Morfij
Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač
2007 God Zolotoj rybki
Znak sudby (TV film)
1992 Igra vserjoz
1990 Распад
1989 Zeljonyj ogoň kozy
1987 ...Ispolniť vsjakuju pravdu
1986 Obviňajetsja svaďba
1984 Voloďkina žizň (TV film)
1976 Jdou vojáci, jdou
1966 Dva goda nad propasťju
1965 Zmije
1961 За двумя зайцами
1959 Поэма о море

TV seriály

2018 Čuže žytťa (TV seriál)
2016 Tri dorogi (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Дом с лилиями (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
Agent (TV seriál)
Daša (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kvartira (S03E06)

Dokumentární

2016 Golovna rol

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky