foto

Oddgeir Thune

  • nar. 1978
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hjelperytteren
2018 Det vi ikke snakker om (studentský film)
Now It's Dark
Slepá skvrna
2016 Pyroman
2015 De nærmeste
2013 Pornopung
2002 Pád nebes

TV seriály

2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Zpřítomnělí (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Domácí hřiště (TV seriál)
Jævla Ålesund (S02E07)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Fair Play (S01E05)
2017 Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Květen (S01E02)
Duben (S01E01)

Dokumentární

2015 Offer eller spion?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky