foto

Marija Bortnik

  • nar. 18.5.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vaňka (TV film)
2000 Landyš serebristyj

TV seriály

2018 Lancet (TV seriál)
Praktika 2 (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Podlog (S06E16)
Foto kak ulika (S06E05)
2012 Strana 03 (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Geněralskaja ochota (S05E05)
Afera (S05E03)
2010 Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
Krupnaja ryba (S04E05)
Kurjer (S04E03)
další epizody (4)
2009 Margoša (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Čudo-malčik (S02E08)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Klub brošennych žen (S03E06)
Operacija "Zona" (S03E05)
další epizody (7)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
Embargo na ženščin (S02E04)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
Provincialy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace