foto

Idil Üner

  • nar. 1.8.1971 (48 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
2019 Nur eine Frau
2018 Rewind - Die zweite Chance
2017 Eine Braut kommt selten allein (TV film)
Katie Fforde: Srdeční záležitost (TV film)
2016 Mordkommission Istanbul - Im Zeichen des Taurus (TV film)
2015 Kriminálka Istanbul - Club Royal (TV film)
Kriminálka Istanbul - Realitní makléř (TV film)
Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky (TV film)
2014 Kriminálka Istanbul - Dvojník (TV film)
Kriminálka Istanbul - Vražda v parku (TV film)
2013 Der große Schwindel (TV film)
Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
Kriminálka Istanbul - Němý svědek (TV film)
Kriminálka Istanbul - Střet zájmů (TV film)
Nur mit euch! (TV film)
2012 Kriminálka Istanbul - Pokrevní pouto (TV film)
Kriminálka Istanbul - Tranzit (TV film)
Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2010 Kriminálka Istanbul - Dvojitý případ (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
2009 Kriminálka Istanbul - Vraždy na Bosporu (TV film)
Kuře s ušima
2008 Atentát na papeže (TV film)
Evet, beru si tě!
Kriminálka Istanbul - Svatyně smrti (TV film)
2006 Reine Formsache
Šest týdnů strachu (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
2004 Anlat İstanbul
Feuer in der Nacht (TV film)
Proti zdi
Saniyes Lust (TV film)
Urban Guerillas
Vizije Evrope
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2001 Liebenden vom Hotel von Osman, Die
Recept na lásku
Verliebte Jungs (TV film)
Weites Meer
2000 Spuren im Eis - Eine Frau sucht die Wahrheit (TV film)
V červenci
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Dealer
T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1998 Kurz und schmerzlos
1996 Liebe, Leben, Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Geheimnis, Das
1994 Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)

TV seriály

2020 Dunkelstadt (TV seriál)
2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Heile Familie (S06E05)
2018 Lifelines (TV seriál)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)