foto

Eva Zeidler

  • nar. 12.8.1928
  • zem. 30.12.2013 (85 let)
    Heusenstamm, Hessen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tiefe Wunden (TV film)
2013 Druhý domov – kronika touhy
2011 Babycall
2009 Tatort - Neuland (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Späte Aussicht (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Akt na slunci (TV film)

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1976 Geburtstage (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace