foto

Mark Baker

  • nar. 1959
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Peppa Pig: My First Cinema Experience
2003 Winter Days
1998 Jolly Roger
1993 Village, The
1989 Statek na kopci

TV seriály

2009 Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
1999 Big Knights, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace