foto

Carleton Carpenter

  • nar. 10.7.1926 (92 let)
    Bennington, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 The American Snitch (TV film)
1981 Vrah Rosemary
1971 Some of My Best Friends Are
1970 Cauliflower Cupids
1967 Go!!! (TV film)
1965 Luke and the Tenderfoot (TV film) - a.z.
1960 A Date with Debbie (TV film)
1959 Barakuda čeká
1954 Lady in the Dark (TV film)
1953 Take the High Ground!
1952 Fearless Fagan
Sky Full of Moon
1951 The Whistle at Eaton Falls
Vengeance Valley
1950 Nevěstin otec
Summer Stock
Two Weeks with Love
Tři slovíčka
1949 Lost Boundaries

TV seriály

1979 The Ropers (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1960 Directions (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1955 Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
1974 To je ale zábava! - a.z.
1966 Mary Martin: Hello, Dolly! Round the World (TV film)
1951 The Metro-Goldwyn-Mayer Story - a.z.

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1954 The Blue Angel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace