foto

Ellen Tobie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tenure
1998 Objekt mé touhy
1997 Academy Boyz
1996 Childhood's End
1984 Protokol

TV seriály

2002 Taxík (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Čtyři ženy a jeden pohřeb (S02E05)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabloid (S08E23)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Barter (S07E12)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Blue Wall (S01E22)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky