foto

Jon Landau

  • nar. 23.7.1960 (59 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2025 Avatar 4
2023 Avatar 3
2021 Avatar 2
2020 The Informationist
2019 Alita: Bojový Anděl
2009 Avatar
2002 Solaris
1997 Titanic
1987 Muž z kalendáře

Dokumentární

2019 Western Stars
2018 Springsteen on Broadway (koncert)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky